Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf in Assen en Omgeving

Professionele schoonmaak Assen
Schoonmaakbedrijf in Assen
100% Tevreden met Euroclean
 

Professionele schoonmaakdiensten voor binnen en buiten

Het wordt pas écht schoon met Schoonmaakbedrijf Euroclean in Assen en omgeving. Professioneel en deskundig schoonmaakwerk. We gaan pas weg wanneer u 100% tevreden bent!

Onze professionele schoonmaakdiensten bestaan uit de schoonmaak en het onderhoud van woningen, panden, kantoren, gevels, daken en zonnepanelen. 

Schoonmaakbedrijf voor Particulieren én bedrijven

Kost schoonmaakwerk u te veel tijd, heeft u er geen zin in? of kunt u door bijvoorbeeld gezondheidsreden zelf niet meer schoonmaken of? Euroclean neemt het schoonmaakwerk graag uit handen. Ook wanneer het moeilijk schoon te maken plaatsen betreft zoals de gevel of de dakkapel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons het totale schoonmaakwerk uitbesteden. 

Uw schoonmaakwerk uitbesteden? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

 

Contact opnemen

 

Een betrouwbare schoonmaakpartner in Assen en omgeving

Schoonmaakbedrijf Assen en omgeving

Euroclean Schoonmaakdiensten is gevestigd in Beilen, ons werkgebied is de gehele provincie Drenthe. Ons schoonmaakbedrijf is zeer actief in Assen. Maar ook komt u ons tegen in Hoogeveen, Meppel, Hooghalen, Westerbork of Wijster!

Woont u in de regio, en zoekt u een schoonmaakdienst in de buurt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook wanneer u als bedrijf in Drenthe gevestigd bent, nemen wij graag uw totale schoonmaakwerk uit handen.

Wat doen wij: Van glazenwassen tot nano behandelingen

Wij hebben een zeer uitgebreid aantal schoonmaakdiensten: Van glazenwassen en het schoonmaken van ramen en kozijnen, tot de meest uiteenlopende schoonmaakprojecten zoals o.a. dakreiniging en nano behandelingen. Bij Euroclean schoonmaakdiensten is het mogelijk om uw totale schoonmaakwerk op één vertrouwde plek te hebben. 

Door ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen wij elk project correct aanpakken en zorgen wij ervoor dat u altijd bij ons terecht kan voor welk project dan ook.

Uw schoonmaakwerk uitbesteden

Bent u op zoek naar een écht goed schoonmaakbedrijf in Assen en omgeving en bent u benieuwd of wij uw project ook uit handen kunnen nemen? 

U kunt direct het afspraakformulier gebruiken om een afspraak met ons in te plannen. Laat uw problemen aanpakken door een echte professional en werk samen met Euroclean Schoonmaakdiensten. U kunt ons natuurlijk ook altijd  bellen naar:  0593-526380. Wij staan bij Euroclean Schoonmaakdiensten klaar om uw schoonmaakproject aan te pakken.

Contact opnemen

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Schoonmaakbedrijf Assen & Omgeving | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten