Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Glazenwasser Hoogeveen - Euroclean 

Glazenwasser HoogeveenGlazenwasser HoogeveenGlazenwasser Hoogeveen

  

Professionele Glazenwasser dienst van Euroclean 

Een goede uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk, hier hoort ook uw pand bij. Doormiddel van een professionele glazenwasser geeft uw bedrijfspand of huis een prachtige uitstraling.  

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over wazige of bevuilde ramen wanneer u Euroclean inschakelt voor glasbewassing. Euroclean wast en reinigt elk raam op elke verdieping, thuis of in uw kantoorpand. Binnen of buiten, we doen het allemaal.  

 De voordelen van een professionele glazenwasser: 

 

Glazenwasser Hoogeveen, hoe werkt Euroclean? 

Glazenwasser, u kent het denk ik wel. Euroclean zorgt ervoor dat uw ramen/kozijnen weer schoon zijn, door dezen te reinigen en schoon te maken. Ruiten worden vanzelf vies doordat er veel stof en vuil van buitenaf op komt.  Waar komt al dat stof en vuil vandaan hoor ik u vragen? Nou in de lucht hangt veel roet en vieze deeltjes, die langzamerhand zich op uw ramen vestigen. Bij het ene huis gebeurt dit sneller dan het andere huis. De oorzaak hiervan is dat de lucht in de stad viezer is dan bijvoorbeeld op het platteland.  

Klanten schakelen ons meestal om de zoveel tijd in om de ruiten schoon te maken. Wij komen namelijk op plekken waar ze zelf niet of nauwelijks bij kunnen. Wij nemen vergeleken andere bedrijven ook de kozijnen mee, dit heeft ons al veel positieve reacties opgeleverd.  

Kosten van het huren van glazenwasser in Hoogeveen 

 De kosten worden beïnvloed door een aantal factoren, want elk huis verschilt weer van elkaar. De factoren die de kosten beïnvloeden zijn de aard, grootte en het doel van de opdracht. Het is voor ons lastig om voor u een vaste prijs te kunnen opstellen. We zouden voor u een offerte moeten maken, hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Offerte aanvragen

Waarom Euroclean?

Euroclean heeft al jaren ervaring met het schoonmaken van ramen en kozijnen in Hoogeveen. We zullen uw glazen dan ook reinigen met kwalitatief goed materieel, en met moderne reinigingstechnieken. Wij hebben werknemers die beschikken over verschillende certificaten en ervaringen. Dit alles zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand perfect wordt schoongemaakt.  

Naast het reinigen van uw dak kunt u bij ons terecht voor: 

 

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Glazenwasserbedrijf Hoogeveen & omgeving | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten