Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Glazenwasser Beilen – Euroclean Beilen 

Glazenwasser BeilenGlazenwasser BeilenGlazenwasser Beilen

  

Professionele Glazenwasser dienst van Euroclean Beilen 

De uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk, frisse, schone glazen is hier een onderdeel van. Euroclean Beilen zorgt ervoor dat u nooit meer vieze glazen heeft en dat uw bedrijf zich goed presenteert aan andere. 

Wanneer u ons in dienst neemt heeft u geen last meer van wazige of vervuilde ramen. Euroclean wast en reinigt elk raam op elke verdieping voor u. Binnen en buiten, geen probleem voor Euroclean. 

 De voordelen wanneer u Euroclean Beilen inschakelt als glazenwasser: 

Glazenwasser Beilen, hoe werkt Euroclean? 

 Euroclean Beilen zorgt ervoor dat u nooit meer vieze en bevuilde ramen of kozijnen krijgt. Wij reinigen en maken beide voor u extreem schoon. Ramen worden vanzelf vies doordat de lucht bevuild is. In de lucht zit roet, en er hangen vieze deeltjes in de lucht. Deze viezigheden trekken vanzelf op uw ramen. Per huis verschilt het hoe snel dit gebeurt, dit komt doordat de lucht in de stad viezer is dan de lucht op het platteland.   

Om de zoveel tijd schakelen onze klanten Euroclean Beilen in, voor de schoonmaak van de ramen. Dit doen ze vaak omdat wij namelijk op plekken komen waar ze zelf niet of nauwelijks bij kunnen. Wij nemen vergeleken andere bedrijven ook de kozijnen mee, dit heeft ons al veel positieve reacties opgeleverd. En dit onderscheid ons ook van de concurrent.  

Kosten van het huren van glazenwasser in Beilen 

Elk huis verschilt van elkaar, de ene heeft grotere en meer ramen dan de ander. Dit vindt u ook terug in de prijs. Er zijn namelijk een aantal factoren die de prijs beïnvloeden, zoals; de aard, grootte en het doel van de opdracht. Het is daarom voor Euroclean lastig om een vaste prijs op te kunnen stellen voor u. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, of contact met ons opnemen. 

Offerte aanvragen

Waarom Euroclean? 

Euroclean heeft al jaren ervaring met het schoonmaken van ramen en kozijnen in Beilen. We zullen uw glazen dan ook reinigen met kwalitatief goed materieel, en met moderne reinigingstechnieken. Wij hebben werknemers die beschikken over verschillende certificaten en ervaringen. Dit alles zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand perfect wordt schoongemaakt.  

Naast het reinigen van uw dak kunt u bij ons terecht voor: 

 

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Glazenwasserbedrijf Beilen & omgeving | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten