Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Reiniging zonnepanelen

Euroclean Schoonmaakdiensten uit Beilen, professioneel in het reinigen van uw zonnepanelen in Drenthe!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw zonnepanelen? Zoek dan niet langer verder! Schoonmaakbedrijf Euroclean uit Drenthe staat bekend om haar professioneel en deskundig schoonmaakwerk van zonnepanelen.

Wat doet vuil met uw zonnepaneel? 

Vuil en stof wat op het zonnepaneel valt zal door regen en sneeuw naar de onderrand van het paneel spoelen, hierdoor ontstaat er een rand met vuil en alg dat tussen het glas en het aluminium frame zal ophopen. Dit “randje” vuil zorgt ervoor dat de onderste interne string minder licht kan ontvangen en dus minder energie zal produceren, dit heeft tot gevolg dat deze string in by-pass wordt gezet en verliest u 1/3de van de energieopbrengst.

Alg en vuil kan ervoor zorgen dat uw systeem binnen een aantal jaar na aanschaf slechts 2/3de aan energie zal produceren. Tevens zal door ophoping van alg en vuil de kans worden vergroot dat het zonnepaneel lek raakt en er vocht tussen het glas en de zonnecellen kan kruipen.

Reiniging zonnepanelen

Vuile zonnepanelen

Zonnepanelen die in landscape opstelling zijn geplaatst op een plat of dakpannen dak hebben anders last van vuil dan zonnepanelen in protret opstelling.

Vuil zonnepaneel

Vuil zonnepaneel Euroclean

Van regen dat op een plat dak valt spat viezigheid op dat op het dak lag. U zult merken dat na een regenbui het paneel vies is geworden door dit opspattende vuil. Dit proces versnelt de afname van energieproductie en is het dus zaak een systeem op een plat dak vaker te reinigen.

Euroclean Schoonmaakdiensten reinigt voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Zonnepanelen worden gereinigd met telescopische stelen voorzien van zeer zachte borstels. Wij maken gebruik van osmose water. Osmose water maakt vlekvrij schoon.

Naast het reinigen van uw zonnepanelen kunt u bij ons terecht voor:

Staat uw type klus niet in het rijtje? Niet getreurd! Ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw klus inhoudt en dan kijken we samen naar een geschikte reinigingsmethode!

Glasbewassing offerte aanvragen

U kunt direct het afspraakformulier gebruiken om een afspraak met ons in te plannen of een offerte aan te vragen. Laat uw problemen aanpakken door een echte professional en werk samen met Euroclean Schoonmaakdiensten. U kunt ons natuurlijk ook altijd  bellen naar:  0593-526380. Wij staan bij Euroclean Schoonmaakdiensten klaar om uw ramen in Drenthe aan te pakken.

Contact opnemen

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Reiniging zonnepanelen | Begin met besparen! | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten