Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Professionele Vloerreiniging van bedrijfspanden en huizen

Professionele vloerreiniging in Drenthe door Euroclean

Vloeren reinigen is een vak apart. Daarom is het van essentieel belang dat u hier een professioneel schoonmaakbedrijf voor inhuurt. Tijd om uw vloer te laten reinigen door Euroclean Schoonmaakdiensten uit Drenthe! Wij bieden kwalitatief hoogstaande dienstverlening en zorgen dat uw vloer er weer stralend bij ligt.

Euroclean schoonmaakdiensten, vloerreiniging

Een schone vloer is het visitekaartje van uw organisatie. Wanneer u uw vloer laat reinigingen door de specialisten van Euroclean Schoonmaakdiensten zal de uitstraling en hygiëne van uw vloer optimaal zijn én wordt de levensduur van uw vloer verlengt. Euroclean Schoonmaakdiensten is uw betrouwbare partner voor vloerreiniging in Drenthe.

Euroclean reinigt uw vloer alleen met milieuvriendelijke middelen en professionele apparatuur. Al onze schoonmaakwerkzaamheden doen wij met uiterste precisie. Het eindresultaat zal u verbluffen!

Hoe werkt vloerreiniging?

Euroclean beschikt over de juiste mensen en middelen om allerlei soorten vloeren te reinigen. Het reinigen van een vloer is een specialistische klus die risico’s met zich meebrengt. Euroclean Schoonmaakdiensten verzorgt graag uw vloerreiniging, zodat u weer een frisse en schone vloer heeft.

Wij reinigen onder andere:

Kosten vloerreiniging

De kosten van vloerreiniging door Euroclean Schoonmaakdiensten zijn afhankelijk van de aard, de grootte en het doel van de schoonmaakopdracht. Een vaste prijs kunnen wij u dus niet geven. Voor elke klus maken wij namelijk een aparte offerte. Neem contact met ons op en vraag ons naar de prijs voor uw vloerreiniging.

Offerte aanvragen

Professionele vloerreiniging

Waarom Euroclean Schoonmaakdiensten?

Euroclean Schoonmaakdiensten heeft al jaren ervaring in het reinigen van vloeren. We zullen uw vloeren reinigen met hoogwaardig materiaal, moderne reinigingstechnieken en producten. Onze werknemers beschikken over de benodigde certificaten en ervaringen die resulteren in een optimale vloerreiniging en een uitmuntende service.

Naast het laten reinigen van uw vloer kunt u ook bij ons terecht voor:
 

checkmarkGlazenwassen

checkmarkGevelreiniging

checkmarkKantoorreiniging

checkmarkReinigen van zonnepanelen

checkmarkVloerreiniging

checkmarkReiniging van onroerend goed

Staat uw type klus niet in het rijtje? Niet getreurd! Ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw klus inhoudt en dan kijken we samen naar een geschikte reinigingsmethode!

Vloerreiniging offerte aanvragen

U kunt direct het afspraakformulier gebruiken om een afspraak met ons in te plannen of een offerte aan te vragen. Laat uw problemen aanpakken door een echte professional en werk samen met Euroclean Schoonmaakdiensten. U kunt ons natuurlijk ook altijd  bellen naar: 0593-526380. Wij staan bij Euroclean Schoonmaakdiensten klaar om uw vloerreiniging in Drenthe aan te pakken.

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Professionele Vloerreiniging | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten