Afspraak maken Euroclean

Wij zorgen voor:

checkmarkVloerreiniging

checkmark Glasbewassing

checkmark Kantooronderhoud

checkmark Dak(goot)reiniging

checkmark Reiniging onroerend goed

checkmark Impregneren

checkmark​Zonnepaneel reiniging

Stel uw vraag hier:

Ja
Nee

Euroclean Schoonmaakdiensten is:

              dr schutz applicator

 Locaties Euroclean schoonmaakdiensten

Dakreiniging van bedrijfspanden en huizen

Professionele dakreiniging in Drenthe door Euroclean Beilen

Het dak van uw bedrijfspand of huis wordt in de loop der tijd vuil en dat kan op de lange termijn voor serieuze problemen zorgen. Vooral door het zeer wisselende klimaat in Nederland. Tijd om uw dak te laten reinigen door Euroclean Schoonmaakdiensten!

Een vuil dak brengt risico's met zich mee, bijvoorbeeld lekkage door kapotte dakpannen of aangetast dakleer. Maar ook de waarde van uw woning of bedrijfspand kan aanzienlijk dalen door een slecht onderhouden en vervuild dak. 

Euroclean Schoonmaakdiensten is uw betrouwbare partner voor dakreiniging in Drenthe. Euroclean reinigt uw dak alleen met milieuvriendelijke middelen en professionele apparatuur. Al onze schoonmaakwerkzaamheden doen wij met uiterste precisie. Het eindresultaat zal u verbluffen!

Dakreiniging Drenthe

Hoe werkt dakreiniging?

Voor de schoonmaak van uw dak of dakdelen maken wij gebruik van zogenaamde stoomreiniging. Water wordt onder hoge druk tegen het dak aan gespoten. Deze manier van reinigen is geschikt voor vrijwel alle type daken, zoals een plat dak, dakpannen, en golfplaten.

Euroclean beschikt over de juiste mensen en middelen om plaatsen op het dak te bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Het reinigen van een dak is een specialistische klus die risico’s met zich meebrengt. Euroclean Schoonmaakdiensten verzorgt graag uw dakreiniging, zodat u weer een fris en schoon dakoppervlak heeft.

Offerte aanvragen

Impregneren na het schoonmaken

Als het dak eenmaal volledig gereinigd en behandeld is met middelen tegen vuilvorming, bevelen wij vaak aan uw dak ook te laten impregneren. Dit is voor elke situatie weer anders. Wij adviseren u graag of dit in uw situatie nodig is of niet. De impregnatie van uw dakpannen zorgt ervoor dat het dak in de toekomst beschermd blijft tegen vuil en vocht. 

Dankzij het impregneren van uw dakpannen kan nieuwe vervuiling zich minder snel aan het dek hechten, omdat het materiaal geen vocht doorlaat. Uw dak impregneren zorgt ervoor dat:

Hierdoor is niet alleen uw dak beschermd, maar ook de binnenkant van uw huis. Door uw dakpannen te impregneren voorkomt u vochtplekken en schimmel en bespaart u natuurlijk enorm op kosten. Verder blijft uw dak ook nog eens langer mooi, wat natuurlijk altijd een meerwaarde is!

Het regelmatig laten reinigen van het dak:

checkmarkVoorkomt lekkages
checkmarkVoorkomt schade door vorst
checkmarkVerminderd aanhechten van mos
checkmarkZorgt voor een verzorgde uitstraling
checkmarkVerlengt de levensduur van het pand

Dak laten reinigen Drenthe

Kosten dakreiniging 

De kosten van dakreiniging door Euroclean zijn afhankelijk van de aard, de grootte en het doel van de schoonmaakopdracht. Een vaste prijs kunnen wij u dus niet geven. Voor elke klus maken wij namelijk een aparte offerte. Neem contact met ons op en vraag ons naar de prijs voor uw dakreiniging.

Waarom Euroclean Schoonmaakdiensten?

Euroclean Schoonmaakdiensten heeft al jaren ervaring in het reinigen van daken. We zullen uw daken reinigen met hoogwaardig materiaal, moderne reinigingstechnieken en producten. Onze werknemers beschikken over de benodigde certificaten en ervaringen die resulteren in een optimale dakreiniging en een uitmuntende service.

Naast het laten reinigen van uw dak kunt u ook bij ons terecht voor:

Staat uw type klus niet in het rijtje? Niet getreurd, wabt ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw klus inhoud en dan kijken we samen naar een geschikte reinigingsmethode!

Dakreiniging offerte aanvragen

U kunt direct het afspraakformulier gebruiken om een afspraak met ons in te plannen of een offerte aan te vragen. Laat uw problemen aanpakken door een echte professional en werk samen met Euroclean Schoonmaakdiensten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen naar: 0593-526380. Wij staan bij Euroclean Schoonmaakdiensten klaar om uw dakreiniging in Drenthe aan te pakken.

Contact opnemen

Contact opnemen:


Locatie Euroclean        Bathoorn 6-1
        9411 SE Beilen

Telefoon Euroclean Schoonmaakdiensten 
      0593-526380
 
Mail Euroclean 
     info@euroclean-schoonmaakdiensten.nl
footer

Erkend leerbedrijf

Scratchnomore BV

Dr. Schutz
Dakreiniging | Euroclean Beilen

     

Telefoon Euroclean schoonmaakdiensten  0593-526380
Algemene voorwaarden Sitemap
euroclean
Euroclean schoonmaakdiensten