Diensten

Afspraak maken? Bel ons

Euroclean Schoonmaakdiensten heeft ervaren medewerkers waarop u kunt rekenen. Wij bieden klanten de volgende schoonmaakdiensten aan:

Reiniging onroerend goed

Uw bedrijfspand is het visitekaartje voor uw bedrijf. Wij wassen het glas op traditionele wijze of met telescoopbewassing. Voor het ‘hoger gelegen werk’ maken wij gebruik van een goldlift. Ook kunnen wij uw ramen reinigen met de gebruikelijke systemen.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw gebouw? Zoek dan niet langer verder! Schoonmaakbedrijf Euroclean uit Drenthe staat bekend om haar professioneel en deskundig schoonmaakwerk van gebouwen.

Kantoren

Uw kantoor van binnen en buiten onderhouden c.q. reinigen, zoals o.a. projectruimten, vergaderzalen, kantines, keukens en sanitaire ruimten? Geen enkel probleem. Euroclean Schoonmaakdiensten werkt uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Maak een vrijblijvende afspraak en Euroclean Schoonmaakdiensten verzorgt voor u een voorstel op basis van een transparante calculatie.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Drenthe? Zoek dan niet verder! Euroclean schoonmaakdiensten reinigt uw kantoor!

Dakreiniging

Met de Goldlift is Euroclean Schoonmaakdiensten in staat uw dak met uiterste precisie te reinigingen. Het eindresultaat van dergelijke werkzaamheden verbluft dan ook menige klant. Na het reinigen wordt het aanbrengen van een algen bestrijdingsmiddel aanbevolen. Dit middel zorgt ervoor dat het dak langdurig vuilvrij blijft maar eveneens dat de volgende maal de werkzaamheden sneller uitgevoerd kunnen worden.

Het dak van uw bedrijfspand of huis wordt in de loop der tijd vuil en dat kan op de lange termijn voor serieuze problemen zorgen. Vooral door het zeer wisselende klimaat in Nederland. Tijd om uw dak te laten reinigen door Euroclean Schoonmaakdiensten!

Professionele vloerreiniging

Euroclean Schoonmaakdiensten reinigt en onderhoudt alle vloersoorten, van beton tot linoleum. Een nieuwe linoleum of marmoleum vloer aanschaffen is een forse investering. Daarom moet deze vloer correct onderhouden worden om beschadiging van de toplaag te voorkomen.

Zo kunnen wij voor uw de oude waslagen of polymeerlagen machinaal verwijderen, en voorzien van 2 of meer nieuwe waslagen / polymeerlagen. Het eindresultaat van vloerreiniging uitgevoerd door Euroclean Schoonmaakdiensten kenmerkt zich door een duidelijk zichtbaar resultaat.

Glasbewassing

Wazige en bevuilde ramen zijn verleden tijd wanneer u Euroclean Schoonmaakdiensten ingeschakeld heeft voor glasbewassing. Wij wassen en reinigen elk raam op elke verdieping bij u thuis of van uw kantoorpand, zowel binnen als buiten.

Glasbewassing is zeer belangrijk voor een goede uitstraling voor uw pand. Ook is het noodzakelijk voor een goed onderhoud van uw gevels en kozijnen.

Wazige en bevuilde ramen zijn verleden tijd wanneer u Euroclean Schoonmaakdiensten uit Drenthe heeft ingeschakeld voor glasbewassing. Wij wassen en reinigen elk raam op elke verdieping bij u thuis of van uw kantoorpand, zowel binnen als buiten.

Reiniging zonnepanelen

Een belangrijk onderdeel van onze diensten betreft het reinigen van steeds meer toegepaste zonnepanelen.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum.

Verhuur

De hoogwerker en de heet water hogedruk unit worden ook verhuurd. De kosten zijn zoals onderstaand:

Hoogwerker Halve dag:  150,- excl. BTW  Hele dag: € 250,- excl. BTW
Heet water hogedruk unit:  Hele dag:  100,- excl. BTW

Liever langer huren? Neem contact met ons op voor een prijs op maat.