Het laten reinigen van onroerend goed

Euroclean schoonmaakdiensten uit Beilen, professioneel in het reinigen van uw ontroerend goed project in Drenthe!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw gebouw? Zoek dan niet langer verder! Schoonmaakbedrijf Euroclean uit Drenthe staat bekend om haar professioneel en deskundig schoonmaakwerk van gebouwen.

Onze professionele schoonmaakdiensten bestaan uit het schoonmaken en onderhouden van bedrijfspanden, parkeergarages of andere onroerend goed projecten.

Waarom is reinigen van uw onroerend goed belangrijk?

Een frisse, schone uitstraling van uw gebouw is belangrijk. Niet alleen om mensen te ontvangen, maar ook zodat de gebruikers zich er prettig voelen. Uw onroerend goed is namelijk uw visitekaartje.

Tevens blijven de eigenschappen van het pand, zoals de glans en kleur van materialen, langer behouden wanneer het regelmatig wordt gereinigd. Dit resulteert in tevreden gebruikers.

Hoe wassen wij uw onroerend goed?

De glazen van uw onroerende goed wassen wij op traditionele wijze of in overleg met opdrachtgever met telescoopbewassing.

Telescoopbewassing is een systeem dat bestaat uit een borstel die op een telescoopstok bevestigd is. Hiermee wordt vervolgens het vuil weggeborsteld. Het water dat hiermee omhoog gaat spoelt het vuil weg. Omdat dit met puur water gebeurt zal het glas streeploos opdrogen, wat zorgt voor het beste resultaat.

Wanneer we schoonmaken op hoogte maken wij gebruik van een goldlift, zodat we gemakkelijk overal bij kunnen.

Waarom Euroclean schoonmaakdiensten?

Het inhuren van Euroclean schoonmaakdiensten voor uw onroerend goed zal u veel tijd en moeite besparen. Bij ons heeft u al uw totale schoonmaakwerk op één vertrouwde plek. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan schoonmaakdiensten. Tevens kunt u bij ons terecht voor elk project.

Wat zijn de kosten van onze schoonmaakdiensten

De kosten van reiniging van uw gebouwen door Euroclean zijn afhankelijk van de aard, de grootte en het doel van de schoonmaakopdracht. Een vaste prijs kunnen wij u dus niet geven. Voor elke klus maken wij namelijk een aparte offerte. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan voor reiniging van uw onroerend goed.

Offerte aanvragen?