Dakreiniging van bedrijfspanden en huizen

Professionele glasbewassing in Drenthe door Euroclean Schoonmaakdiensten

Glasbewassing is zeer belangrijk voor een goede uitstraling voor uw pand. Ook is het noodzakelijk voor een goed onderhoud van uw gevels en kozijnen.

Wazige en bevuilde ramen zijn verleden tijd wanneer u Euroclean Schoonmaakdiensten uit Drenthe heeft ingeschakeld voor glasbewassing. Wij wassen en reinigen elk raam op elke verdieping bij u thuis of van uw kantoorpand, zowel binnen als buiten.

De voordelen van een professionele glasbewassing:

Hoe werkt glasbewassing?

Het schoonmaken of reinigen van ruiten noemt men ook wel glasbewassing. Ruiten worden op een gegeven moment dof door vervuiling van buiten af. De oorzaak hiervan is dat er veel roet en vieze deeltjes in de lucht hangen. In de stad zijn ruiten over het algemeen sneller vies dan op het platteland. Dit komt door luchtvervuiling.

Onze klanten schakelen Euroclean Schoonmaakdiensten regelmatig in om de ruiten om de zoveel tijd schoon te maken. Wij komen bij ruiten waar bewoners niet zelf zomaar bij kunnen. Tevens nemen wij de moeite om de kozijnen mee te nemen. Dit zal de levensduur bevorderen.

Wat zijn de kosten van glasbewassing?

De kosten van glasbewassing door Euroclean zijn afhankelijk van de aard, de grootte en het doel van de schoonmaakopdracht. Een vaste prijs kunnen wij u dus niet geven. Voor elke klus maken wij namelijk een aparte offerte. Neem contact met ons op en vraag ons naar de prijs voor uw glasbewassing.

Waarom Euroclean Schoonmaakdiensten?

Euroclean Schoonmaakdiensten heeft al jaren ervaring in glasbewassing. We zullen uw glazen reinigen met hoogwaardig materieel, moderne reinigingstechnieken en producten. Onze werknemers beschikken over de benodigde certificaten en ervaringen die resulteren in een optimale glasbewassing en een uitmuntende service.

Naast het laten reinigen van uw ruiten kunt u ook bij ons terecht voor:

Staat uw type klus niet in het rijtje? Niet getreurd! Ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw klus inhoudt en dan kijken we samen naar een geschikte reinigingsmethode!

Offerte aanvragen?